Laray vision

Laray: 30 år av utveckling, idag etablerad systemleverantör inom ytbehandling

Laray har sedan starten 1993 kontinuerligt utvecklats för att alltid motsvara och överträffa kundernas behov. Med avstamp i att vara en ledande legoytbehandlare till att idag ha en självklar roll som etablerad systemleverantör fortsätter vi att erbjuda framtidens avancerade ytbehandlingslösningar för en hållbar, säker och mer lönsam tillverkningsindustri. 

laray vision

Laray – framtidens systemleverantör av avancerad ytbehandling: 

  • Helhetserbjudande, one-stop-shop inom ytbehandling 
  • Betrodd systemleverantör till samhällsviktiga branscher 
  • Kund- och produktanpassade lösningar 
  • Resurseffektiva metoder och hållbarhetsanpassade processer 
  • Fokus på kundens ROI 
  • ISO9001/ISO14001-certifierade 
  • Tillgänglig kunskap och kompetens 
laray vision

Vår vision & mission

Vision:

Laray ska erbjuda hållbara, avancerade och kundanpassade systemlösningar för ytbehandling med tillverkningsindustrins och samhällets framtida behov i fokus.

Mission:

Larays uppdrag är att bidra till en mer resurseffektiv tillverkningsindustri. Med våra systemlösningar inom avancerad ytbehandling och lackering skapar vi förutsättningar för att kundernas produkter motsvarar framtidens kvalitets- och hållbarhetskrav samt bidrar till att öka kundens lönsamhet.

Med lyhördhet gentemot marknad och målgrupper fortsätter vi att kalibrera våra processer, med ökad resurseffektivitet, högsta kvalitet och produktivitet i fokus.

Våra kärnvärden

Kvalitet

Ytbehandling är ett hantverk, och för att uppnå bästa resultat bygger vi alltid våra arbetsprocesser på gedigen kvalitet och noggrannhet. Laray är certifierade enligt ISO9001.

Engagemang

Kunderna är kärnan i Larays verksamhet. Förutom vår kunskap är också vårt engagemang en viktig anledning till vårt omfattande nätverk.

Kompetens

Vi på Laray har lång erfarenhet av ytbehandling och lackering och grunden i företaget bygger på gedigen historik. Detta gör också att vi kan erbjuda unik kompetens.

Miljö

Ytbehandling förknippas kanske inte i första hand med miljö och hållbarhet. Men vi vill göra skillnad och arbetar medvetet för att miljöanpassa vår verksamhet. Naturligtvis är vi också ISO-certifierade enligt ISO14001.

Effektivitet

Tid är en bristvara, därför strävar vi alltid efter att leverera de färdiga produkterna så snabbt som möjligt till våra kunder.

Mångsidighet

Vi tror på bredd och på att kunna stötta våra kunder i många olika steg. Oavsett om du behöver hjälp med allt från lackering, avancerad maskering, montage till leverans så kan vi alltid erbjuda en helhetslösning.