Larays ägare: ”Allt börjar med en god grund”

Sedan starten 1993 har Laray utvecklats från att vara en lackerare till en systemleverantör inom industriell ytbehandling. Idag finns kunderna inom såväl försvarsindustrin, energisegmentet samt tillverkande industrier inom ett flertal olika områden. Kärnverksamheten utgörs av avancerad industriell pulver-och våtlackering, men omfattar även kringtjänster som avancerad maskering, specialiserad slipning och montage, vilket gör att kunderna kan erbjudas effektivt paketerade helhetslösningar som bidrar till lönsamhet i deras affärer.

– Laray är idag en ledande systempartner till företag och verksamheter med höga krav på avancerad ytbehandling av många olika material, säger Raymond Meyer, ägare och medgrundare, Laray.

laray

Larays ägare, Lars Ruud och Raymond Meyer, arbetar nära vd Urban Carlsson och har siktet tydligt inställt på tillväxt. Ökade resultat byggs med hjälp av effektivisering, teknikoptimering och kompetensutveckling.

– Målen är utstakade; vi ska fortsätta växa inom försvars- och energisegmenten samt befintliga kund- och målgrupper. Detta gör vi genom att i ännu högre grad vara en systemleverantör och därmed ta ansvar för en större del av kundernas produktionskedja. Vår erfarenhet, kompetens och teknik gör kundernas verksamhet mer lönsam, säger Lars Ruud, ägare och tekniskt ansvarig, Laray.

laray

Vår vision

Laray: 30 år av utveckling, idag etablerad systemleverantör inom ytbehandling

Laray har sedan starten 1993 kontinuerligt utvecklats för att alltid motsvara och överträffa kundernas behov. Med avstamp i att vara en ledande legoytbehandlare till att idag ha en självklar roll som etablerad systemleverantör fortsätter vi att erbjuda framtidens avancerade ytbehandlingslösningar för en hållbar, säker och mer lönsam tillverkningsindustri.

Jobba på Laray

Laray – framtidens systemleverantör av avancerad ytbehandling:

  • Helhetserbjudande, one-stop-shop inom ytbehandling
  • Betrodd systemleverantör till samhällsviktiga branscher
  • Kund- och produktanpassade lösningar
  • Resurseffektiva metoder och hållbarhetsanpassade processer
  • Fokus på kundens ROI
  • ISO9001/ISO14001-certifierade
  • Tillgänglig kunskap och kompetens
Jobba på Laray